Nieuwe maand , nieuwe kansen

Deze blijft ook zeer wisselvallig, we gaan halverwege deze week onder invloed van een hogedrukgebied komen die bij IJsland gaat liggen. Dat gaat bij ons er voor zorgen dat de temperatuur wel gaat zakken naar waarden onder het gemiddelde, maar de neerslag kansen nemen dan ook wel weer af.
 
Morgen is het een mooie zonnige ochtend al komen er wel wat wolkjes over. In de middag gaan er meer wolken komen en kan lokaal een bui ontstaan, in de avond gevolgd door meer bewolking en een grotere buienkans. De maximum temperatuur zal rond de 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind komt uit noordoostelijke richting en zal zwak tot matig zijn.

Dinsdag is er vrij veel bewolking en komen er lokaal buien voor. De zon wil wel proberen om tussen de wolken door te komen. De wind is matig en komt uit zuidoostelijke richting. De maximum temperatuur zal rond de 16 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden.

Woensdag is er aardig wat bewolking waar de zon aardig wat moeiten mee heeft. De maximum temperatuur zal rond de 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is matig en komt uit noordoostelijke richting.

Donderdag is het zwaar bewolkt en komen er lokaal wat lichte buitjes voor. De maximum temperatuur zal rond de 16 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. Er staat veel wind die uit noordwestelijke richting gaat komen.
 
Vrijdag is er vrij veel bewolking en zal er lokaal wat neerslag kunnen vallen. De wind is matig van kracht en zal uit noordwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

In het weekend ziet het er ook niet leuk uit, een uitlopen van een hogedrukgebied gaat richting Engeland en dat in combinatie met een uitlopen van een lagedrukgebied die over Europa heen trekt. Krijgen wij te maken met meer neerslag kansen en koudere temperaturen.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17