Depressie na depressie

er zit nog geen echte verbetering in de lucht voor het weekend. Het weer blijft onder invloed van nieuwe depressie, voor het weekend staat er een depressie voor de deur die bij Frankrijk gaat groeien. Die depressie geeft wel een voordeel, en dat is dat hij zo gaat liggen dat er warme lucht naar ons toe wordt geduwd. Maar jammer genoeg komen er dan ook weer talloze buien naar ons toe, die dan weer lokaal nattigheid gaan geven en zal er wat onweer gerommel bij kunnen zitten.

Morgen beginnen we de dag weer met mooi brede opklaringen, maar in de loop van de middag worden dat er steeds minder en gaat er lokaal weer een bui vallen, De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 17 graden worden, en de minimum temperatuur zal rond de 8 graden liggen. De wind is matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zaterdag is het goed bewolkt boven ons de zon zullen we best wel eens gaan zien maar moeilijk heeft die het wel. In de loop van de dag gaan er lokaal buien vallen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden. De wind gaat uit oostelijke richting komen en zal matig van kracht zijn.

Zondag is het vrij zonnig, maar er komen ook best wel aardig wat wolken over ons heen die later op de dag weer lokaal nattigheid gaan geven. De wind komt uit oostelijke richting en zal matig tot vrij krachtig zijn. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 7 graden zijn.

Maandag Koninginnedag is er vrij veel bewolking met in de ochtend de meesten kans op de zon. In de middag gaan er lokaal wat buien vallen, waarbij een klap onweer bij kan zitten. De maximum temperatuur zal tussen de 17 en 21 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is matig van kracht en zal uit noordoostelijke richting komen.

De rest van de week ziet het er naar uit dat we onderinvloed van een hogedrukgebied komen te liggen. Dat betekend dat we hoger temperaturen gaan krijgen en de buien een stuk minder gaan worden.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.