Ook dit weekend met buien

Aankomen weekend blijft ook wisselvallig. Door een lagedrukgebied boven engelland houden we de aanvoer van onstabiele lucht. Dus veel verandert en eigenlijk niet, alleen de temperatuur zal iets hoger gaan uitkomen, en zo rond de 12 graden gaan liggen. Maar het hele weekend en de dagen daarna blijven we wisselend bewolkt weer houden en met regelmaat komt er lokaal een bui voor.

Morgen is het in de ochtend aardig bewolkt maar de zon komt er wel tussen door. In de middag is het bewolkt en komen er lokaal wat buien voor. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zaterdag is er vrij veel bewolking en lokaal komt er een bui naar beneden, maar de zon zal er wel tussen door weten te komen. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting gaan komen.

Zondag is het goed bewolkt en komen lokaal buien voor met kans op een onweer, s klap. De wind is matig en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur ligt rond de 12 graden, en de minimum temperatuur komt rond de 5 graden te liggen.

Maandag is er vrij veel bewolking en houden we de kans op een paar lokale buien. De maximum temperatuur zal rond de 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 5 graden zijn. De wind komt uit zuidelijke richting en zal matig van kracht zijn.

De dagen daarna zien er ook wisselvallig uit, er ligt weer een nieuw lagedrukgebied op de loer wat richting Engeland wil gaan. Dus dan blijft de aanvoer van onbestendige lucht ons kant op staan.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.