het weekend iets frisser

In het weekend ziet het weer er redelijk uit. Door een groot lagedrukgebied dat van Italië naar de Balkan verhuist, en een groot hogedrukgebied boven Engeland. Krijgen wij een noordelijke stroming die wel frissere lucht gaat meenemen, dus de gevoels temperatuur zal ook frisser aan gaan voelen dan de gewone temperatuur. De wind gaat wel vrij stevig worden maar dat beperkt dan ook weer het aantal buien bij ons.

Vrijdag is het wisselend bewolkt, in de ochtend zo goed als droog maar in de middag wordt de kans op een bui steeds groter. De maximum temperatuur zal rond de 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit westelijke richting.

Zaterdag is het vrij zonnig, maar er komen ook genoeg wolken over ons heen waar later op de dag nog een lokaal buitje uit kan komen. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit noordelijke richting gaan komen. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden.

Zondag is er vrij veel bewolking en kan er lokaal een klein buitje uit gaan vallen, maar de zon heeft ook genoeg kansen om te schijnen. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind komt uit noordelijke richting en zal matig tot vrij krachtig zijn.

Maandag is het licht bewolkt en wordt de kans op een buitje iets groter. De wind is matig van kracht en zal uit noordelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden.

De dagen daarna zien er ook wisselvallig uit, alleen gaat de wind dinsdag weer draaien naar de westelijke kant en nemen de buien kansen weer toe.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.