wisselvallig weer

Het mooie lente weer laat even op zich wachten deze week. We krijgen met wisselvallig weer te maken, door dat we onder invloed van een rug van een lagedrukgebied komen te liggen. Dinsdag hebben we nog te maken met een IJslandse lagedrukgebied dat boven het noorden van de Noordzee gaat liggen. Dat geeft bij ons veel wolken en aardig wat buitjes, vanaf woensdag word het echt wisselvallig met wolken zon en een paar buitjes die over gaan komen.

Maandag 2de paasdag is het niet echt mooi weer, het dan zwaar bewolkt en verspreid over de dag vallen er lokaal buien. In de avond gaan er wat opklaringen over trekken. De wind is matig en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 9 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden.

Dinsdag is het goed bewolkt en komt er lokaal nog een paar buien voor. In de loop van de dag gaan er opklaringen van uit het westen binnen komen. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. Er staat een matige wind en komt uit zuidwestelijke richting

Woensdag is het wisselend bewolkt waar de zon soms door heen komt kijken, maar er komt ook lokaal nog een licht buitje over. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind komt uit zuidwestelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Donderdag is er vrij veel bewolking maar de zon zal er ook tussen door komen. De kans op een buitje is nog wel aanwezig maar veel neerslag zal er niet gaan vallen. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is matig van kracht en zal uit noordwestelijke richting gaan komen.

Vrijdag is het goed bewolkt en komt er lokaal een klein buitje over. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind komt uit noordwestelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Het weekend ziet e rook wisselvallig uit, alleen gaat het dan frisser worden om dat de wind gaat draaien naar noordelijke richting.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.