Een bewolkt paasweekend

Het paasweekend zien er niet zo mooi uit, de paasdagen verlopen dankzij een uitlopen van een depressie boven noord Europa goed bewolkt en zijn de neerslag kansen vrij groot. Het weekend begint wel redelijk met de eerste dag wisselend bewolkt en een kleine kans op en lokaal buitje. De eerste paasdag zal goed bewolkt zijn en komen er buien voor, dat zelfde geld voor tweede paasdag. Dus als de paaseieren verstopt gaan worden doe er dan een parapluutje boven.

Morgen goede vrijdag beginnen we de dag fris maar wel mooi helder, de zon blijft zeker in de ochtend nog een aantal uren schijnen, in de loop van de dag gaan er wolken overtrekken en dat zullen er steeds meer worden totdat het weer geheel bewolkt is en dan hebben we ook nog wat regen die er uit gaat vallen in de middag. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden zitten, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is matig en komt uit westelijke richting.

Zaterdag is het wisselend bewolkt en kan er lokaal een klein uitje gaan vallen, de zon zien we soms tussen de wolken door komen. De wind is matig van kracht en zal uit noordelijke richting komen. De maximum temperatuur zal rond de 9 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden.

Zondag is het goed bewolkt en komen er lokaal buien voor, de zon zullen we bijna niet zien deze dag. De maximum temperatuur zal rond de 8 graden liggen, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind komt uit noordwestelijke richting en zal matig van kracht zijn. Het aantal mm neerslag zal tussen de 2 en 5 mm liggen.

Maandag is een goed bewolkte dag, waar bij er lokaal wat lichte regen of motregen gaat vallen. De maximum temperatuur zal rond de 9 graden liggen, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is matig en komt uit zuidwestelijke richting. Het aantal mm neerslag zal tussen de 2 en 5 mm liggen.

De dagen na Pasen zijn vrij onzeker. Zo als het er nu naar uitziet gaat een Atlantisch luchtdrukgebied aan de zuid kant van ons landje liggen. Dat zou beteken dat er meer een oostelijke stroming op gang komt, dan een westelijke stroming.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17