Deze week nog aardig wat zon

Deze week blijft het hogedrukgebied bij ons in de buurt liggen, en dat bepaalt bij ons het weer voor een groot gedeelte van de week. Na dinsdag trekt het hogedrukgebied meer richting Ierland en dan komt gaat de wind iets naar het westen draaien. Verder zal deze week de zon aardig te zien zijn en blijven de temperaturen ook wel aardig. Wel beginnen we de eerste dagen van de week met aardig wat wolken in de ochtend, en de kans op mist in de vroege ochtend is ook vrij groot. In de middag zullen de wolken en mist weer opgelost zijn en hebben we aardig wat zon boven ons.

Morgen beginnen we de dag met veel wolken, maar na zon, s opkomst gaan die snel oplossen en houden we een mooie zonnige middag over. In de avond en nacht weer toenemende bewolking. De maximum temperatuur zal rond de 16 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit noordoostelijke richting komen.

Dinsdag is het vrij zonnig, al beginnen we de ochtend weer met veel wolken en lokaal mist. In de middag zal de zon zicht weer goed laten zien. De wind komt uit noordelijke richting en zal zwak tot matig zijn. De maximum temperatuur zal rond de 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 3 graden worden.

Woensdag is het vrij zonnig, al kunnen er wel wat kleine wolken of sluierbewolking over gaan trekken. De maximum temperatuur zal rond de 14 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is matig van kracht en zal uit noordelijke richting komen.

Donderdag blijft de zon goed aanwezig, al kunnen er wel wat wolkenvelden over trekken. De maximum temperatuur zal rond de 14 graden zijn, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind gaat uit noordwestelijke richting komen en zal matig van kracht zijn.

Vrijdag is het licht bewolkt maar de zon zullen we best vaak zien. De noordwestelijke wind zal matig van kracht zijn. De maximum temperatuur ligt rond de 13 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

Het weekend ziet er goed bewolkt uit en de kans op neerslag neemt toe.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.