Getuigen gezocht van aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op zaterdag 17 maart. Een 16-jarige Alphense fietste omstreeks 21.00 uur over het fietspad van de Oude Wereld en wilde oversteken bij de kruising Triviumlaan/Platolaan.
Een automobilist kwam van rechts aangereden, stopte en gebaarde dat het meisje kon doorfietsen. De Alphense reed door, maar toen zij bijna overgestoken was werd zij aangereden, waardoor zij ten val kwam. De bestuurder is niet gestopt. Het betreft een donkere auto, laag model. De Alphense heeft meerdere schaafwonden in het gezicht en aan een been en een bult op het voorhoofd opgelopen. De politie verzoekt de bestuurder en getuigen zich te melden bij de politie via 0900 – 8844.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00