Een rustig zonnig weekje met oplopende temperaturen

Door de komst van een nieuw hogedrukgebied krijgen we deze week weer zeer rustig voorjaar, s weer. Het hogedrukgebied gaat deze week over ons heen trekken richting Scandinavië, en dat geeft aardig weer en stijgende temperaturen in de loop van de week. Zo zal het zeker tot het weekend droog blijven, maar de zon komt deze week ook aardig aan zijn trekken. Maar we zullen de dagen ook met wolkenvelden moeten gaan doen, ook kan er in de nachten weer gemakkelijk mist gaan ontstaan.

Maandag is het in de ochtend nog aardig bewolkt maar vrij snel gaan de opklaringen groter worden en komt de zon er lekker bij. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind komt uit noordwestelijke richting en zal zwak van kracht zijn. In de nacht kan er lokaal mist gaan ontstaan.

Dinsdag is het vrij zonnig maar er komen ook wel wat wolkenvelden over ons heen. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting gaan komen, De maximum temperatuur ligt rond de 11 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden.

Woensdag is het een vrij zonnige dag, maar geheel wolkeloos zal het niet zijn. De maximum temperatuur zal rond de 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind komt uit zuidwestelijke richting en zal zwak tot matig van kracht zijn.

Donderdag is het zonnig en door dat het hogedrukgebied boven ons ligt zal het een stukje warmer worden, De maximum temperatuur zal rond de 14 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is matig van kracht en zal uit oostelijke richting.

Vrijdag is het vrij zonnig al gaan er wel wat meer wolken overtrekken. De maximum temperatuur zal rond de 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind komt uit oostelijke richting en zal matig van kracht zijn.

Het weekend ziet e rook vrij zacht uit, maar niet geheel droog, dat komt door een storing die van af de golf van Biskaje naar ons toe komt en meer kans op een paar buien gaat geven.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17