Dit weekend weer bewolkt en grote kans op neerslag

Het weekend ziet er weer minder uit dan dat de afgelopen week was. Het hogedrukgebied boven Engeland is zo ver opzij gegaan dat er weer oceaan storingen naar ons toe kunnen komen. Er zal veel bewolking zijn het weekend en de tweede dag van het weekend maken we de meesten kans op regen. Dat komt door dat er een storing tussen ons land en Engeland gaat trekken.

Vrijdag begint de dag met lokaal wat mist en laaghangende bewolking, in de loop van de ochtend gaat het opklaren en komt de zon er weer vrolijk bij. In de middag is het wisselend bewolkt. De maximum temperatuur zal rond de 14 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind is zwak en komt uit zuidwestelijke richting.

Zaterdag is het goed bewolkt en hebben we in de ochtend nog een waterig zonnetje. In de middag kan er lokaal wat lichte regen of motregen gaan vallen. De maximum temperatuur ligt tussen de 11 en 14 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind komt uit noordwestelijke richting en zal matig van kracht worden.

Zondag is het zwaar bewolkt en komt er lokaal regelmatig een bui naar beneden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit noordwestelijke richting komen. De maximum temperatuur ligt rond de 9 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden.

Maandag is het licht bewolkt en zien we de zon er regelmatig door heen komen, geheel droog zal het niet blijven. De maximum temperatuur ligt rond de 10 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. Er staan een stevige wind die uit zuidwestelijke richting gaat komen.

De dagen daarna komen we weer onder invloed van een hogedrukgebied te liggen, dus het zachte droge en zonnige weer komt weer langzaam terug

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.