Het weekend weer iets warmer

Het weekend gaan de temperaturen weer omhoog, maar er zal wel bewolking blijven en kan er makkelijk mist gaan ontstaan. We komen onder invloed van een hogedrukgebied wat boven west Europa gaat liggen en zich gaat groter gaat worden tot aan Engeland. Daar door komt er een blokkade, die de oceaan storing tegen gaan houden. Alleen de eerste dag van het weekend kan er lokaal nog wat motregen gaan vallen.

Morgen beginnen we de dag met wat mist of laaghangende bewolking, in de loop van de ochtend komt de zon er steeds beter door heen. In de middag gaat er weer een storing over trekken die er voor zorgt dat er meer bewolking komt. De maximum temperatuur zal morgen rond de 9 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is zwak en komt uit zuidwestelijke richting.

Zaterdag is het zwaar bewolkt en komt er lokaal wat motregen voor, maar veel zal het niet zijn. De wind komt uit zuidelijke richting en zal zwak tot matig van kracht zijn. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

Zondag is er vrij veel bewolking en zal de zon het wel moeilijk hebben om er door heen te komen, maar het is wel droog. De maximum temperatuur zal rond de 10 graden worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Maandag is het goed bewolkt en de zon zal er moeilijk door heen komen. De maximum temperatuur ligt rond de 11 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De er op volgende dagen blijft het rustig voorjaarsweer. Door de boven stroming in de lucht wordt wel vochtigere lucht aan gevoerd, en dat betekend dat we veel wolken zullen houden en dat er in de nachten makkelijk mist kan gaan ontstaan.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.