Omstanders voorkomen vermoedelijk verdrinking

Vijf omstanders hebben zaterdag 25 februari even voor 11.30 uur vermoedelijk een verdrinking langs de N11 voorkomen.
Een 42-jarige Reeuwijker en zijn 11-jarige zoon reden in de richting van Bodegraven toen de linker wielen van de auto in de berm terecht kwamen. De auto schoot hierdoor naar rechts en kwam op zijn kop in de sloot terecht. Diverse getuigen zijn gestopt en wisten de inzittenden, die niet bij kennis waren, uit de auto te halen. Buiten het voertuig kwamen de vader en zoon weer bij en werden overgedragen aan ambulancepersoneel. Daarna zijn ze voor controle overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Door het snelle handelen van de omstanders is erger voorkomen. De politie prijst het optreden van deze hulpverleners en zal ze hiervoor bedanken.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.