Een bewolkte week , maar wel warmer

Door een blokkade van een hogedrukgebied bij Frankrijk, krijgen we deze week relatief rustige en droog weer. Het zal niet elke dag zonnig zijn maar wel zo goed als droog en de temperatuur zal weer boven de 10 graden gaan uitkomen. De eerste dag maken we de meesten kans op neerslag, de tweeden nog maar een paar spetter en daarna is het minimaal wat er naar beneden komt.

Morgen is het een zwaar bewolkte dag en komt er lokaal wat lichte neerslag naar beneden. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en de 10 graden liggen, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting gaan komen.

Dinsdag is er vrij veel bewolking en blijft het op een paar spetters na droog. De wind komt uit zuidwestelijke richting en zal zwak tot matig zijn. De maximum temperatuur zal tussen de 9 en de 11 graden liggen, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

Woensdag is er vrij veel bewolking maar de zon gaat het wel proberen om er door heen te komen, De maximum temperatuur zal tussen de 10 en 12 graden gaan liggen, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting gaan komen.

Donderdag is er veel bewolking, en heeft de zon veel moeiten om er door heen te komen. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 10 en 12 graden gaan zitten, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

Vrijdag is het goed bewolkt maar droog, de zon heeft in de middag iets meer kans om er door heen te komen. De maximum temperatuur zal tussen de 11 en de 13 graden liggen, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. Er staat een stevige zuidwesten wind.

Het weekend ziet er minder goed uit, er zal veel bewolking zijn, en door een storing die van de oceaan afkomt, is de kans groot op een paar dagen met veel wind en regen.
M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.