Vernieling autospiegel na verkeersconflict

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict op vrijdag 24 februari op de Boskoopseweg.
Een 64-jarige automobilist uit Boskoop reed omstreeks 09.10 uur in de richting van Alphen aan den Rijn toen onderweg een verkeersconflict ontstond met de bestuurder van een (licht) blauwe auto. Het conflict mondde bij de verkeerslichten bij de overslagterminal uit in vernieling van één van zijn autospiegels. De bestuurder van de andere auto, een man van rond de 30 jaar, was uitgestapt en had de spiegel van de auto van de Boskoper eraf geschopt waarna hij is doorgereden.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000. De bestuurder die is weggereden is ongeveer 1.75 m en heeft kort donker blond haar en een iets gezet postuur. Hij droeg een jack en een spijkerbroek.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17