Drie gewonden bij ongeval

Bij een ongeval op de N11 ter hoogte van Alphen aan den Rijn zijn vrijdag 17 februari drie gewonden gevallen.
Rond 10:30 uur kwamen drie personenauto’s door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Twee inzittenden moesten door de brandweer uit hun auto worden bevrijd. De drie gewonden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Om de hulpdiensten veilig hun werk te kunnen laten doen, heeft de politie de N11 in de richting van Leiden ter hoogte van de Leidse Schouw afgesloten. In de file die daardoor ontstond, probeerde een vrachtauto te keren via de middenberm. De wagen kwam vast te zitten in de modder en blokkeerde de volledige rijbaan. Rond 12:45 was ook deze vrachtwagen weggetakeld en kon de N11 weer worden vrijgegeven.

De verkeersdienst van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.