Laatste kans op huurhuis kopen met 30% en 40% korting

WonenCentraal stopt met de kortingsactie op de verkoop van huurwoningen. Tot 1 juli 2012 kunnen huurders van wonenCentraal nog een woning kopen met maximaal 40% korting. Het is voor hen de laatste kans op zo’n hoge, unieke korting.

Huurders van wonenCentraal kunnen een huurhuis kopen met een korting van 10%, 30% of 40%. Dat betekent dat met een korting van bijvoorbeeld 40% een woning tussen circa 72.000 en 126.000 euro kost. Hiermee wordt het voor huishoudens met een middeninkomen of lager goed mogelijk om een woning te kopen.

WonenCentraal verkoopt appartementen, maisonnettes en een zeer beperkt aantal eengezinswoningen.

Nieuwe huurwoningen, renovaties en aanpassingen

Sinds de start van de kortingscampagne ‘Durf te dromen’ in 2008 heeft wonenCentraal 900 woningen verkocht. Daarmee komt de doelstelling voor de woningcorporatie van in totaal 1.400 woningen dichtbij.

De verkoop van woningen is nodig om te investeren in de nieuwbouw van honderden sociale huurwoningen en in een goede kwaliteit van bestaande woningen. Daarmee biedt de woningcorporatie een gevarieerd woningaanbod voor iedereen; van starters en gezinnen tot senioren en mensen met een beperking.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00