Vanaf vandaag weer betaald parkeren Aarplein-Oost

Afgelopen week zijn de betaalautomaten van het Aarhof-dak verplaatst naar het parkeerterrein Aarplein-Oost. Vanaf maandag zijn daar de betaalautomaten weer in werking en geldt er weer betaald parkeren. Er kan zowel met pin als chip betaald worden; op korte termijn wordt ook betalen met creditcard mogelijk gemaakt.

Op het Aarhof-dak zijn de afgelopen week nieuwe betaalautomaten geplaatst. Als gevolg hiervan hoefden bezoekers enige tijd niet te betalen. Inmiddels werken de nieuwe automaten en geldt hier vanaf zaterdag weer betaald parkeren. Ook bij deze automaten kan zowel met pin als chip betaald worden. Op termijn wordt ook betalen met creditcard mogelijk gemaakt.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.