Vanaf vandaag weer betaald parkeren Aarplein-Oost

Afgelopen week zijn de betaalautomaten van het Aarhof-dak verplaatst naar het parkeerterrein Aarplein-Oost. Vanaf maandag zijn daar de betaalautomaten weer in werking en geldt er weer betaald parkeren. Er kan zowel met pin als chip betaald worden; op korte termijn wordt ook betalen met creditcard mogelijk gemaakt.

Op het Aarhof-dak zijn de afgelopen week nieuwe betaalautomaten geplaatst. Als gevolg hiervan hoefden bezoekers enige tijd niet te betalen. Inmiddels werken de nieuwe automaten en geldt hier vanaf zaterdag weer betaald parkeren. Ook bij deze automaten kan zowel met pin als chip betaald worden. Op termijn wordt ook betalen met creditcard mogelijk gemaakt.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17