Aanhouding wegens auto-inbraak

De politie heeft zondag 29 januari om 11.25 uur een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van auto-inbraak.
Een getuige had gezien dat een man op zaterdag 28 januari in de midddag een ruit van een geparkeerde auto op de Hooftstraat insloeg en iets uit de auto pakte. De man stapte daarna op zijn fiets en reed weg. Agenten herkenden op basis van het signalement de persoon en hebben naar hem uitgekeken. De volgende dag werd hij, een bekende van de politie, op de Plutostraat aangehouden. Uit de auto zijn onder meer en Mp4-speler en een laptop gestolen. De politie doet verder onderzoek.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17