Dit weekend eerst zacht , daarna kouder

Winterweer komt, maar we hebben eerst nog last van een depressie in het weekend. Dit weekend hebben we last van een groter wordende lagedrukgebied boven de Noordzee. Het blijft eerst nog zacht en komen er wat buien over ons heen. In het weekend gaat de wind wel draaien en komt er koudere lucht naar ons toe.

Morgen is het in de ochtend wisselend bewolkt en kan er in de vroege ochtend wat mistbanken ontstaan. In de middag is het wisselend bewolkt maar de buien kans neemt dan ook weer toe. De maximale temperatuur zal tussen de 5 en 7 graden zijn, en de minimale temperatuur ligt rond het vriespunt. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Zaterdag is er vrij veel bewolking en houden we de kans op een klein buitje, in de middag gaan er opklaringen voor komen en komt de zon er door heen. De maximale temperatuur zal tussen de 3 en 6 graden gaan zitten, en de minimale temperatuur ligt net onder het vriespunt. De wind is matig van kracht en zal uit oost / noordoostelijke richting komen, Door de wind richting zal de gevoels temperatuur erg fris zijn.

Zondag is er vrij veel bewolking en kunnen we wel wat lichte neerslag krijgen, maar er zullen ook wel opklaringen voor komen en zal de zon schijnen. De maximale temperatuur zal tussen de 2 en 4 graden zijn, en de minimale temperatuur zal rond de – 3 zijn. De wind komt uit oostelijke richting en zal zwak tot matig zijn.

Maandag hebben we een wisselend bewolkte dag en houden we het droog. De maximale temperatuur zal tussen de 1 en 3 graden zijn, en de minimale temperatuur ligt rond de -4. De wind komt uit oostelijke richting en zal matig van kracht zijn.

De dagen krijgen we een oostelijke stroming die droge lucht van uit Europa naar Nederland stuurt. We krijgen dan meer zon en in de nacht lichte tot matige vorst.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.