Doe mee aan het Alphen Music & Dance Event op 21 april

Zaterdag 21 april vindt in theater Castellum weer het Alphen Music & Dance Event plaats. Een groot blaasorkest, een groot koor en een swingende dansgroep repeteren én geven aan het einde van de dag een spetterend optreden in de grote zaal. Vorig jaar stonden er bijna 200 artiesten op het podium! Wie mee wil doen aan dit evenement kan zich vanaf nu aanmelden via www.amd-event.nl. Vooral jongeren worden uitgenodigd.

Met het thema ‘Beestachtig’ wordt vanaf 9.30 uur onder leiding van professionele docenten en dirigenten een aantal muziekstukken en dansen ingestudeerd. Aan het eind van de middag is het resultaat van deze vijfde editie van dit muziekfeest voor iedereen te zien en te horen op het podium in de grote zaal van Theater Castellum.

Met het Alphen Music & Dance Event willen de organisatoren een groot aantal jongeren, maar ook ouderen, de kans geven eens in een harmonieorkest, koor of dansgroep samen te werken aan een professioneel vormgegeven voorstelling. Plezier beleven aan muziek staat deze dag centraal. Iedereen die langer dan twee jaar een blaasinstrument bespeelt en iedereen die zingen leuk vindt kan meedoen. Dansers kunnen zich via de middelbare scholen aanmelden.

Ga voor meer informatie over deze dag of inschrijven naar www.amd-event.nl

Het Alphen Music & Dance Event wordt georganiseerd door het Ashram College, CSG Groene Hart en Scala College), de Alphense muziekverenigingen Arti en Crescendo, Kiwanis en de MuziekFabriek.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17