Poging beroving van handtas

Een fietser van ongeveer 20 jaar met een getinte huidskleur heeft zondag 22 januari geprobeerd een 40-jarige Alphense te beroven van haar handtas.
De vrouw reed omstreeks 20.00 uur met haar scootmobiel op de Oude Herenweg toen de man vanaf het bruggetje tussen de Oude Herenweg en de Broekhorst kwam aangefietst. De fietser belemmerde de doorgang van de vrouw en probeerde haar handtas uit de mand te pakken. Doordat de vrouw over de tas ging hangen en begon te schreeuwen en te schelden is de man weggefietst richting de Concertweg. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De man heeft een bol gezicht en een tenger postuur. Hij droeg een zwarte glimmende jas met een bontkraag, een grijze trui en een spijkerbroek. De man reed op een zwarte fiets.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00