Getuigen gezocht van lastigvallen Dijkslootpad

De politie zoekt getuigen van het lastigvallen van een 17-jarig meisje op het Dijkslootpad in Alphen aan den Rijn.
Op donderdagavond 19 januari rond 19:45 uur fietste zij vanaf de Doornenbrug naar huis. Op het Dijkslootpad kwam een man haar tegemoet gelopen. Toen zij om de man heen wilde rijden, ging hij voor haar staan. Vervolgens greep de man het meisje stevig vast. Het lukte het meisje om zich los te maken en hard weg te fietsen.

Het gaat om een negroïde man van ongeveer 1.80 meter lang met donkerbruine ogen. Hij is 20 tot 30 jaar oud en hij heeft een lang, normaal postuur. Hij droeg een bruine jas, een heupmodel met capuchon. Die capuchon had hij over zijn hoofd getrokken. Verder droeg hij een spijkerbroek en witte schoenen, vermoedelijk van het merk Adidas.

De politie vraagt getuigen zicht te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het zou kunnen dat deze man niet voor het eerst een vrouw lastig heeft gevallen. De politie vraagt daarom vrouwen die ook door deze man zijn  lastiggevallen zich te melden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.