538 op het Rijnplein

13 maart 2012 zal tijdens de “Radio 538 voor Warchild week” de studiotruck van 538 op het Rijnplein staan. Het motto van de actie is Zing, spring, dans en help oorlogskinderen . Tijdens de actieweek staat het inzetten van je talent voor oorlogskinderen centraal. Alles kan: brownies bakken, eindeloos rondjes fietsen, beatboxen of hoelahoepen. Als onderdeel van dit thema introduceert Radio 538 de talentenjacht. Hierbij gaat het radiostation op zoek naar het beste zangtalent van Nederland.

Dit talent mag in de actieweek het 538 podium betreden en zich laten horen voor War Child. De luisteraars van Radio 538 beoordelen de optredens. Elke dag is er een dagwinnaar en op de laatste dag strijden deze tegen elkaar in de finale. De winnaar krijgt een super dik platencontract en airplay op Radio 538! Opgeven voor de voorrondes van deze talentenjacht kan nu al, via de website van 538 voor Warchild

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.