Aanhoudingen in zaak beroving september

Het onderzoek van Politie Hollands Midden naar een beroving van een 19-jarige Alphenaar in de nacht van vrijdag 9 september op zaterdag 10 september is in volle gang.
Zij heeft de afgelopen week twee aanhoudingen verricht in deze zaak. Op maandag 16 januari werd een 17-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn aangehouden. Op woensdag 18 januari werd een 17-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn opgepakt. Op maandag 26 september was al een 18-jarige man aangehouden. Alle drie de personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de beroving. Onderzocht wordt op welke wijze ze bij de beroving betrokken zijn en of zij bij mogelijk meer zaken betrokken zijn. Daarnaast wordt onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van anderen bij deze beroving. Nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Wat er die nacht gebeurde
In de nacht van vrijdag 9 september op zaterdag 10 september, fietste een 19-jarige Alphenaar over de Oudshoornseweg. Plotseling lieten drie jongens hem vallen en begonnen hem te slaan. Vervolgens hebben ze hem beroofd van zijn telefoon.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.