Verdachte van heling aangehouden

Politie Hollands Midden heeft op woensdag 18 januari rond 16.45 uur een 22-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn aangehouden op verdenking van heling. Hij had een gestolen computer bij zich.
De politie gaf die middag een auto een stopteken op de Gnephoek. Zij controleerde de inzittenden, waarbij de 22-jarige man zich verdacht gedroeg. Hij ging toen hij aangesproken werd voorover zitten met zijn ellebogen op zijn knieën. De politie klapte de bestuurdersstoel naar voren en zag toen dat de verdachte een laptoptas achter zijn benen had staan. Op de laptop in de tas, stond een naam die niet overeenkwam met de naam van de verdachte. De 22-jarige is toen aangehouden op verdenking van heling. Op het politiebureau bleek dat de laptop was gestolen bij een inbraak in Rijpwetering. De verdachte is ingesloten. Hij verklaarde dat hij de laptop had gekocht zonder te weten dat deze gestolen was. De politie maakt proces-verbaal op.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.