Een weekend met regen en wind

Dit weekend komen wij onder invloed te liggen van een lagedrukgebied wat boven Scandinavië en een gedeelte boven het Noordzee gebied gaat liggen. Voor ons heeft dat weer een natte en winderige effect. Dus zitten we weer in een stroming die weer wisselvallig weer geeft met buien en meer wind, en zit het rustige winter weer een eind weg.

Vrijdag ochtend beginnen we met een dikke bewolking waar met regelmaat buien uit komen vallen. In de middag gaat het wat opklaren en zal het zo goed als droog blijven, in de avond weer toenemende bewolking en later weer met buien. De maximale temperatuur zal tussen de 6 en 8 graden zijn, en de minimale temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind zal uit westelijke richting komen en zal matig tot vrij krachtig zijn.

Zaterdag komt er weer een storing over ons heen, dus is het zwaar bewolkt en komen er regelmatig wat buitjes over ons heen. De maximale temperatuur ligt tussen de 6 en 8 graden, en de minimale temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind is ook goed aanwezig met een matige tot vrij krachtige die uit westelijke richting komt.

Zondag is het een goed bewolkte dag en komen er een paar buitjes over ons heen. De maximale temperatuur zal tussen de 7 en 9 graden zijn, en de minimale temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind komt uit westelijke richting en zal matig tot vrij kracht zijn.

Maandag is het zwaar bewolkt en is er af en toe wat regen. De maximale temperatuur zal tussen de 7 en 9 graden zijn, en de minimale temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is goed aanwezig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna zullen ook wisselvallig gaan blijven.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.