Steengoed!-koor start met repetities

Alphen aan den rijn – Op vrijdag 13 januari start het speciaal opgerichte Steengoed!-koor. Dit projectkoor repeteert wekelijks om in mei deel uit te maken van de bijzondere muziektheaterproductie Steengoed!. Steengoed! wordt georganiseerd door verschillende Alphense culturele organisaties.

De Alphense Harmonie Arti en Stichting Productiehuis Alphen zitten midden in de voorbereidingen op het on-Alphens grootse spektakel dat in mei 2012 vijf keer is te zien. Het stuk Steengoed! voor koor, acteurs en orkest zal worden uitgevoerd in een leegstaande loods van Sprey Houthandel aan de Hoorn. Stichting PA startte in september 2011 met elf acteurs, aanstaande vrijdag begint het speciale koor met de repetities. Harmonie Arti voegt zich begin maart bij het gezelschap waarna enkele keren gezamenlijk wordt gerepeteerd.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start via het Parktheater, www.parktheater.info. Zangers, met name heren, die willen meedoen in het projectkoor van circa vijftig mensen kunnen zich nog steeds aanmelden via www.arti-alphen.nl. Ook vrijwilligers voor allerhande taken achter de schermen zijn van harte welkom; zij kunnen zich aanmelden via info@stichtingdemuziekfabriek.nl.

Steengoed!

Het verhaal van Steengoed! spreekt tot de verbeelding: een nietsontziende bouwondernemer wil in Alphen aan den Rijn het mooiste en grootste pand van de wereld gaan neerzetten. Of dat lukt, valt nog te bezien.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17