Aldi niet naar Ridderhof?

Een bezoeker van Alphen.COM meldt dat de Aldi niet in de Ridderhof zal komen. De uitbreiding waar de Aldi zou komen is al een tijdje opgeleverd, en de Hoogvliet is al maanden open, maar de ruimte daaronder voor de Aldi staat inderdaad nog leeg. Het schijnt nu zo te zijn dat Aldi hier niet wil komen, omdat er met de komst van de Hoogvliet een vierde supermarkt in de Ridderhof zit, wat niet in lijn is met de afspraken die de Aldi zou hebben:

De Aldi schijnt er niet in te willen omdat de Hoogvliet natuurlijk weer zonodig ook bij moest komen, dit schijnt tegen de afspraken zijn geweest.

De Aldi heeft de handdoek in de ring gegooit en gaat het het pand NIET betrekken.

Hoogvliet is volop bezig winkels/panden in de Ridderhof op te kopen en aan de bestaanden huurders te verhuren met Hoogvliet voorwaarden, volgens zeggen zijn er nu 5 in het bezit van Hoogvliet.

Deze info verkrgen van een winkelier uit de Ridderhof.

Misschien een mooi pand voor de Lidl?

Ik vind het maar raar nieuws, en als het waar is dan is er zeker iets vreemds gedaan! Het is in elk geval wel vreemd dat de ruimte waar de Aldi zou komen al maanden leeg staat en er echt nog helemaal niks is gebeurd tot nu toe.

Eerder: Nog een supermarkt in Ridderhof

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00