Van den Berg nieuwe hoofdtrainer ARC

Ron van den Berg wordt met ingang van het seizoen 2012-2013 de nieuwe hoofdtrainer van ARC. Van den Berg (51) voetbalde ruim vijftien jaar in het betaald voetbal bij Sparta, Groningen en Excelsior. Hij was als trainer onder meer assistent van Frank Rijkaard bij Sparta, trainde drie jaar in het Midden Oosten en bij amateurclubs als Nieuwenhoorn, Leonidas, zondaghoofdklasser SC Feyenoord en Sliedrecht.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie kondigt voorzitter Gerard van der Klaauw de komst aan van de nieuwe trainer: “Met Rob van den Berg halen we een ervaren trainer en oud-profspeler in huis. Hij kent het voetbalvak dus van beide kanten en weet welke discipline er nodig is om tot prestaties te komen. Rob steunt onze ambities, ook als we volgend seizoen in de Hoofdklasse zouden spelen. Ook heeft hij volmondig ingestemd met het technisch beleidsplan dat we enkele jaren geleden hebben ingesteld voor de eigen jeugdspelers van ARC waarbij we een doorgroei naar de eigen selectie stimuleren.”

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.