Jong Alphens talent in Castellum

CIMG5934

Werner Pison (19) treedt zondagmiddag 15 januari op als harpsolist in het voorprogramma van het zondagmiddagconcert in Theater Castellum.

Werner Pison heeft 10 jaar harples van Emmy Smit op de Streekmuziekschool Alphen aan den Rijn. Hij speelt daar in het ensemble ‘Passionato’. Zelf zegt hij: “Ik heb niet echt één favoriete muziekstijl om te spelen, dus ik probeer altijd nieuwe stijlen uit op de harp”.  Werner studeert  Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit te Utrecht.

Hij speelt ‘Una luz en el Mar’  van de Zuid-Amerikaanse harpcomponist Alfredo Rolando Ortiz.

Dit seizoen debuteren jonge  Aphense musici in Castellum, een initiatief van Muziekschool en Theater Castellum. Het zondagmiddagconcert wordt verzorgd door Sjaan Oomen (viool) en Bas van Bommel (piano).

Uitgevoerd worden twee zeer virtuoze werken van Biber en Ysaÿe en de beroemde vioolsonate van Debussy.. Voorafgaand aan het concert geeft Jaap Hoogendoorn een muzikale inleiding op het programma. De inleiding is gratis. Aanvang 15.15 u. Rabozaal in Castellum.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00