Arti overwintert

imageDe Alphense muziekvereniging Arti geeft op zaterdag 21 januari een concert dat in het teken staat van de winter, maar zonder ook maar één vlokje voorspelbaarheid. Wie Vivaldi’s Vier jaargetijden verwacht, komt bedrogen uit. Wie zich openstelt voor onbekende, zelfs indrukwekkende winterse werken, gaat een mooi concert tegemoet.

Jong Arti met dirigent Ingrid Slangen opent de avond met een toegankelijk maar verrassend programma, met onder andere het sfeervolle ‘Antartica’. Groot Arti onder leiding van gastdirigent Willem van Zee vervolgt met bijzonder en voor Arti ongebruikelijk repertoire. Werk van oude componisten als William Boyce en Johann Sebastian Bach wordt afgewisseld met hedendaagse muziekstukken zoals ‘Bacchus on a Blue Ridge’ en ‘Russian Christmas Music’. Een hartverwarmende avond voor Arti’s fans en mensen die willen kennismaken met de ongekende mogelijkheden van een harmonieorkest.

Arti overWintert vindt plaats op 21 januari in de Adventskerk, Julianastraat in Alphen aan den Rijn. Om 19.30 uur gaat de zaal open, het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro, kinderen betalen 5 euro. Reserveren kan via arti_alphen@hotmail.com, en 06-16010745. Meer informatie over Arti is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.