Nog lang geen dubbelspoor tussen Leiden en Utrecht

Er komt voorlopig geen dubbelspoor tussen Leiden en Utrecht, zo meldt Alphen.CC. Dit zou blijken uit een nieuwsbrief van de NS. Er liep een onderzoek naar het verbreden van het spoor, maar dit is voorlopig stilgelegd. Dit heeft te maken met bezuinigingen op de Rijn Gouwe Lijn, waarvoor het spoor tussen Alphen en Leiden al verdubbeld zou worden. Nu de plannen voor de Rijn Gouwe Lijn op een lager pitje zijn gezet zal die verdubbeling voorlopig niet aan de orde zijn.

Alphen.CC: Dubbelspoor in de ijskast

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17