Alpherium haalt doelstellingen niet

Containerterminal Alpherium heeft haar doelstelling om in 2011 38.500 containers te verplaatsen niet gehaald. De teller is op 36.000 blijven steken, aldus de Van Uden groep. Het doel voor dit jaar is om 42.400 volle containers via de terminal te vervoeren – wat zou neerkomen op een besparing van 7,5 miljoen gereden kilometers. Ook wil Van Uden meer volle importcontainers verwerken dit jaar. Logistiek.NL haalt directeur Antvelink aan:

Naast een groei van ongeveer tien procent dit jaar is het doel ook om meer volle import containers via de terminal te verwerken. Dit zal niet ten koste gaan van meer activiteit, aangezien deze containers nu leeg aangevoerd worden. Dit moet uiteindelijk extra inkomsten opleveren, die zijn brood nodig zijn voor Alpherium. Diederik Antvelink zeg hierover: “Eindelijk kunnen we dan dit jaar richting breakeven gaan. Wij hebben namelijk het afgelopen jaar bijna een miljoen euro verlies geleden.”

Logistiek.NL: Alpherium haalt doelstellingen net niet

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.