Jaarwisseling

Omstreeks 3.30 uur is in een woning aan de Gouwsluisseweg een brievenbus in de voordeur opgeblazen door zwaar vuurwerk. Hierdoor is ook de tussendeur naar de woonkamer beschadigd. Bij een restaurant in dezelfde straat zijn bij de ingang enkele lampen en een menukast vernield. De politie heeft aangifte opgenomen.
Rond 3.30 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij in de Castellumstraat, waarbij meerdere personen betrokken zouden zijn. Een 26-jarige Nieuwkoper raakte hierbij gewond aan zijn

hoofd. Hij is overgebracht naar het Rijnlandziekenhuis in Leiderdorp. De politie heeft een 33-jarige man uit Alphen aangehouden. De vechtpartij zou zijn ontstaan omdat de Alphenaar met een auto door de Castellumstraat reed. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanleiding en toedracht van de vechtpartij

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.