Twee aanhoudingen na winkeldiefstal

Op zaterdag 17 december omstreeks 17.00 uur heeft de politie twee vrouwen van 21 en 25 jaar aangehouden in verband met een winkeldiefstal in een elektronica zaak aan het Rijnplein.
Uit camerabeelden bleek dat één van de daders twee tablet computers uit het schap haalde en onder haar jas die zij over de arm droeg, verborg. Even later overhandigde zij deze computers aan de andere vrouw die probeerde deze in een speciaal geprepareerde tas te stoppen. Toen dit vanwege de afmetingen niet lukte, werden de computers weer in het schap teruggezet. De belangstelling verlegde zich vervolgens naar de meer handzame MP3 spelers waarvan er vervolgens twee stuks in de tas verdwenen. De twee werden bij het verlaten van de zaak bij de servicebalie aangehouden. Nadat een kennis van de vrouwen het geld voor de opgelegde boete was komen brengen op het politiebureau, werd per persoon aan de boete van 200,- euro voldaan, waarna de vrouwen werden heengezonden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.