Verdachten van heling aangehouden

De politie heeft respectievelijk maandag 12 en dinsdag 13 december een 16-jarige Alphenaar en een 18-jarige Koudekerker aangehouden. De twee worden verdacht van heling van weggenomen buit bij een beroving op de Albert Schweitzerbrug.
Een 19-jarige Alphenaar fietste zaterdag 22 op zondag 23 oktober over de brug toen hij van zijn fiets werd getrokken, mishandeld en beroofd. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachten bij de beroving. De politie is de twee aangehouden verdachten op het spoor gekomen na onder meer getuigenverklaringen

De politie doet verder onderzoek naar meerdere berovingen waarbij ook de betrokkenheid van de aangehouden verdachten wordt onderzocht.
Gebleken is dat er de laatste maanden meerdere berovingen hebben plaatsgevonden in Alphen waarbij jongeren andere jongeren beroven. Bij deze berovingen wordt ook geweld gebruikt.

De politie verzoekt slachtoffers die beroofd zijn en die nog niet met de politie hebben gesproken en/of getuigen van een beroving zich te melden bij de recherche via 0900 – 8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.