Ashram houdt leesmarathon voor Glazen Huis

Voor Het Glazen Huis zoveel mogelijk geld inzamelen, dat is het doel van de tweedeklassers van het Ashram College in Alphen aan den Rijn. Om de ‘moeders in oorlog’ te helpen duiken zij maar liefst zes uur in de boeken tijdens een ware leesmarathon.

In december 2011 staat Het Glazen Huis in Leiden. De dj’s van 3fm verblijven hier zes dagen lang om geld op te halen voor moeders in oorlog. Tijdens hun opsluiting draaien ze, in ruil voor een donatie, verzoeknummers van luisteraars. Ook het Ashram College draagt haar steentje bij. Op 21 december wordt met alle tweede klassen een leesstrijd gehouden. Leerlingen zullen zes uur achter elkaar op verschillende manieren bezig zijn met boeken over oorlog. Leuk gegeven is dat elke klas per uur een eigen doel heeft om te behalen. Enthousiaste leerlingen hebben het programma voor hun klas ingepland, zodat elke klas eigen, unieke doelen heeft. Er zijn al veel ideeën voorbijgekomen: er worden scripts gemaakt, wedstrijdjes snel lezen gehouden, maar er wordt ook in stilte gelezen. 

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00