Sterren op het Plein

Alphen – Op vrijdagavond 16 december organiseert de MuziekFabriek, samen met de winkeliers rond het plein, vanaf 18.15 uur het Kerstevent ‘ Sterren op het Plein’ op het Thorbeckeplein. Terwijl lekker gesnuffeld kan worden in de bijna 40 kraampjes van de kerstmarkt wordt op twee plekken op het plein door koren, zangers, dansers en een verteller opgetreden. In een doorlopend programma van korte optredens kunnen de bezoekers kijken en genieten van muziek, dans en verhaal. Nooit eerder traden zoveel verschillende Alphense verenigingen op een avond op.

Tijdens de avond worden er ook verrassingsoptredens op een andere plek in de stad verzorgd.

Het programma op het Thorbeckeplein ziet er als volgt uit:

18.15 uur: Cantabile

18.30 uur: Shantykoor De Kreunende Sluisdeuren

18.55 uur: Dans door ParkExpressie

19.15 uur: Muziekvereniging Crescendo

19.40 uur: Kerstverhaal door Stichting PA

19.55 uur: Pop in Koor

20.25 uur: ARTIsten van muziekvereniging Arti

Een grootse Sing Along waarin het publiek mee kan doen vormt om 20.30 uur de afsluiting van het evenement.

Kerstmarkt

De winkeliers rond het Thorbeckeplein organiseren van 13 tot en met 16 december een gezellige Kerstmarkt op het plein. Veel kraampjes en een sfeervolle aankleding zorgen voor een bijzondere kerstsfeer en een treintje brengt bezoekers van het Rijnplein naar het Thorbeckeplein en weer terug.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.