In hogere sferen met Kamerkoor Cantabile

Woensdag 21 december a.s. geeft Alphens Kamerkoor Cantabile in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn een prachtig kerstconcert met medewerking van de wereldberoemde harpiste Erika Waardenburg en een strijkorkest. Organist Gerard Poort bespeelt het in Nederland unieke Steynmeijer-orgel. En of het nog niet op kan: de avond eindigt met een echte Night of the Proms!

Cantabile, bekend om zijn fenomenale a capella uitvoeringen, pakt dit jaar zo groots uit omdat het concert de opmaat is voor het jubileumjaar 2012. Dan bestaat het kamerkoor maar liefst 25 jaar! Op het programma staat het bekende Oratorio de Noël van Camille Saint-Saëns. Een stuk voor solisten en koor met begeleiding van strijkorkest Bezetting Speelt en harpiste Erika Waardenburg. Daarnaast brengt het koor een aantal bekende christmas carols en twee echte kerstverrassingen: Adam lay ybouden en In the beginning van de jonge Amerikaanse componist Carson Cooman zullen de toehoorders diep ontroeren.

Aan het eind van het programma nodigen Cantabile en dirigent Simon Stelling het publiek uit een aantal carols samen te zingen. Speciaal voor deze Alphense ´Night of the Proms´ zijn, naast alle cultuurklassen van het voortgezet onderwijs in Alphen aan den Rijn, veel andere koren uit de regio benaderd om toch vooral te komen en mee te doen!

Toegangskaarten aan de zaal : €17,50, in de voorverkoop : €15,—op de volgende adressen : Haasbeek (Julianastraat, Alphen aan den Rijn) , Tuijn Optiek (Nieuwkoop) of  via www.kamerkoor-cantabile.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.