Het gaat erom spannen voor BC ZIGO

Alphen aan den Rijn – De komende twee weken worden bijzonder spannend voor de badmintonners van BC ZIGO. Na een nederlaag van

8-0 tegen TFS Barendrecht komen de Alphenaren in de gevarenzone. Het team moet de wedstrijden tegen Lisse en Gouweslag winnen om degradatie te ontlopen. Vooral de uitwedstrijd volgende week tegen Lisse, traditioneel de belangrijkste tegenstrever van BC ZIGO, wordt bepalend.

Het Alphense badmintonteam heeft te kampen met tegenslag: Peter Kas is al enkele weken geblesseerd en kan niet voluit meespelen. Deze wedstrijd speelde hij alleen de dubbel, samen met zijn broer Mathijs. Ook bij de dames werd een invalster ingezet. ,,Dus we waren een beetje een bij elkaar geraapt team deze keer,’’ lacht Mathijs Kas, die overigens zijn mix met Daniëlle Coppens maar nipt verloor in een spannende driesetter. ,,Verder moeten we deze wedstrijd maar snel vergeten.’’

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.