Politie zoekt getuigen beroving met geweld

De politie is op zoek naar een groep onbekende daders die vrijdagochtend 2 december rond 06.00 uur ’s ochtends bij De Aarhof hebben geprobeerd een 19-jarige man uit Alphen aan den Rijn te beroven. De 19-jarige man is daarbij geslagen en geschopt.
De man werd die ochtend ter hoogte van de expeditieplaats van de Hema tussen de Bart Smit en kapper Brainwash bij winkelcentrum De Aarhof, aangesproken door twee lichtgetinte jongens. Ze vroegen hem of hij geld bij zich had of iets anders van waarde. Toen de man zei dat hij dat niet had, werd hij geslagen en geschopt terwijl hij op de grond lag. Niet alleen de twee jongens die hem aanspraken schopten hem, ook andere onbekende personen die er later bij kwamen. Op een gegeven moment rende de hele groep weg, richting de bibliotheek aan de Thorbeckestraat. Het slachtoffer liep onder andere vier gekneusde ribben op door de mishandeling.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe beroving. De jongens die het slachtoffer in eerste instantie aanspraken waren beiden lichtgetint met zwart haar en tussen de 22 en 26 jaar. Een van de daders was lang (tussen de 1.85 m en 1.95 m), met een mager/tenger postuur. Hij droeg een zwart petje en een bruin glimmend donsjack met bontkraag. De andere dader was klein (tussen de 1.70 m en 1.75 m) en had een zwart of donkerblauw glimmend donsjack, ook met een bontkraag.

Heeft u een idee wie deze jongens zijn of heeft u die ochtend iets gezien rond de expeditieplaats van de Hema of in en rond de Thorbeckestraat, neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Stichting M. op 0800-7000.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.