Opnieuw Hypotheker Kindertafeltennisfeest in Alphen

Direct na kerst organiseert ATTC // EVO REPRO weer het Hypotheker Kindertafeltennisfeest. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool nemen het tegen elkaar op achter de tafel op 27 en 28 december. Het tafeltennistoernooi is met meer dan twintig edities inmiddels een traditie en zou niet mogelijk zijn zonder de steun van de Alphense vestiging van de Hypotheker. De inschrijving is geopend tot en met 9 december.

Op een ongedwongen manier kennismaken met tafeltennis staat centraal bij het Hypotheker Kindertafeltennisfeest. Voor de jongste kinderen, uit groep  5 en 6, begint de dag dan ook met een spelcircuit. Ze testen hun balgevoel met bijvoorbeeld balletje hooghouden, balletjes in bekers slaan en een hinderniscircuit lopen met batje en balletje. Daarna spelen ze een klein toernooitje. Leerlingen uit groep 7 en 8 spelen vaak al ‘rond de tafel’ op school en hebben veel plezier in het wedstrijdelement. Zij strijden in een toernooi om de finaleplaatsen. Uiteraard zijn er voor de beste drie spelers van elke dag mooie prijzen.

Voor de kinderen
Ook dit jaar maakt de Alphense vestiging van de Hypotheker het weer mogelijk de Alphense kinderen een dag tafeltennisplezier te bieden. En dat is niet vanzelfsprekend in deze lastige economische tijden. André Mooijman, directeur van De Hypotheker Alphen aan den Rijn: “Ook in onze branche is het niet allemaal heel rooskleurig. Maar ik vind dat kinderen niet de dupe mogen worden van alle bezuinigingsmaatregelen bij onder andere (semi-)overheden. Daarom steun ik ook nu het Kindertafeltennisfeest.”

Inschrijven per e-mail
Inschrijven voor het Hypotheker Kindertafeltennisfeest kan tot en met 9 december via e-mail. De kinderen uit groep 7 en 8 spelen op 27 december, de kinderen uit groep 5 en 6 op 28 december. Stuur een e-mail naar kindertafeltennisfeest@online, met daarin naam, school en groep. De meeste scholen hebben ook inschrijfformulieren beschikbaar die je op school weer kunt inleveren

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.