Verdachte van inbraak in auto’s aangehouden

De politie heeft zondagavond, 20 november, een 21-jarige man uit Ter Aar aangehouden op verdenking van inbraak in twee auto’s.
Een getuige zag een persoon zich verdacht ophouden nabij de tuinen van woningen aan het Ericapark en hoorde even later een autoalarm afgaan. De persoon was vervolgens op een mountainbike gesprongen en weggefietst. Op het Ericapark bleek er te zijn ingebroken in twee auto’s en was er navigatie-apparatuur gestolen. Van beide auto’s was een ruit ingeslagen.

Agenten herkenden de verdachte, een bekende van de politie, aan de hand van het door de getuige opgegeven signalement  en zijn naar zijn woning in Ter Aar gegaan. In een steegje bij de woning werd de verdachte gezien, echter deze ging er plotseling vandoor. Na een korte achtervolging werd de verdachte aangehouden. Bij hem werden twee navigatiesystemen aangetroffen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.