Een strandje aan de Rijnhaven

De gemeente overweegt om aan de Rijnhaven een haventje met aanlegplaatsen en een zandstrandje te maken. Om dat te realiseren moet wel de snackbar die er nu zit verdwijnen. Wil Verschuur (Beter Alphen) ziet weinig brood in het plan, zo laat ze op de website van haar partij weten:

Ik vraag me af, wie wil nu naast het industriegebied in bikini of zwembroek lopen / liggen, met al het werkverkeer dat er langs rijdt!  Zou de wethouder van zijn riante salaris soms een boot gekocht hebben, daar hoort wel een haven bij. Dan kan hij  van de Rijnhaven naar de haven aan het Thorbeckenplein via de Kromme Aar naar de Zegerplas varen om een patatje te halen bij Amigo en weer terug om nog even te zonnebaden  en frisse duik te nemen, in zijn haventje.

Beter Alphen: De snackbar aan de haven

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.