Verdachten van zware mishandeling langer vast

De politie heeft deze week twee Alphenaren van 28 en 32 jaar aangehouden op verdenking van het plegen van zware mishandeling en bedreiging op dinsdag 1 november.
De verdachten zijn op donderdag 17 november voorgeleid bij de rechter-commissaris die de inbewaringstelling voor veertien dagen heeft bevolen.

Een 45-jarige plaatsgenoot werd ’s nachts in een uitgaansgelegenheid in de Hooftstraat lastiggevallen door de 32-jarige verdachte waarna er een ruzie ontstond. Een omstander probeerde de ruzie te sussen waarna het conflict buiten werd voortgezet. De verdachte had ondertussen de 28-jarige verdachte gebeld waarna deze even later kwam aangereden. Deze bestuurder probeerde meerdere keren de 45-jarige aan te rijden, maar doordat hij steeds weg kon springen werd hij maar één keer geraakt. Het slachtoffer liep een dikke knie op. De 32-jarige verdachte pakte een mes uit een auto, rende achter het slachtoffer en dreigde hem neer te steken. Het slachtoffer wist echter weg te komen. De verdachten zijn hierna weggereden.

Beide verdachten zijn bekenden van de politie en zijn tevens als verdachte gehoord over enkele andere geweldsdelicten.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00