Aanhouding na overval op kiosk

De politie heeft op zondag 13 november direct na de overval op de Kiosk aan het Stationsplein in Alphen aan den Rijn een 16-jarige man uit Hoenderloo aangehouden.
Een medewerkster van de Kiosk werd rond 09.55 uur in de winkel bedreigd door een man met een steekwapen. Hij eiste geld en nam een greep uit de kassa. Nadat hij de winkel had verlaten alarmeerde de medewerkster de politie. Agenten zetten de omgeving af en zochten naar de dader. Een getuige kon vertellen dat hij de man mogelijk gezien had en dat hij zich had verkleed. Een agent zag op een gegeven moment op een paar minuten lopen van de Kiosk een jas liggen en ging op onderzoek uit. Achter de haag trof hij een man aan, die zich probeerde te verstoppen. De man voldeed aan het signalement van de overvaller en is direct aangehouden.
Een laffe daad
Politie en justitie besteden veel tijd en aandacht aan het aanpakken van overvallers. Een overval is een laffe daad met veel impact op de slachtoffers. Vaak is de buit klein en wordt de dader gepakt, dan zijn de straffen hoog.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00