Aanhouding na overval kiosk station

De politie heeft direct na de overval op de Kiosk aan het Stationsplein in Alphen aan den Rijn een 16-jarige man uit Hoenderloo aangehouden.

Een medewerkster van de Kiosk werd rond 09.55 uur in de winkel bedreigd door een man met een steekwapen. Hij eiste geld en nam een greep uit de kassa. Nadat hij de winkel had verlaten alarmeerde de medewerkster de politie. Agenten zetten de omgeving af en zochten naar de dader. Een getuige kon vertellen dat hij de man mogelijk gezien had en dat hij zich had verkleed. Een agent zag op een gegeven moment op een paar minuten lopen van de Kiosk een jas liggen en ging op onderzoek uit. Achter de haag trof hij een man aan, die zich probeerde te verstoppen. De man voldeed aan het signalement van de overvaller en is direct aangehouden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.