Over Spreuken gesproken

In de Lichtkring wordt op zondag 13 november a.s. een bijzondere dienst gehouden over het bijbelboek ‘Spreuken’. Een groot aantal verzen uit ‘Spreuken’ wordt afgewisseld met bijpassende liederen en muziek. Via de beamer worden bijbehorende afbeeldingen vertoond.

,,Op deze manier verdiepen wij ons in de wijsheid die de Bijbel te bieden heeft en denken we na over de spreuken, wijsheden en dwaasheden die in ons leven een rol spelen”, zegt wijkpredikant  ds. Hofma. ,,Denk bijvoorbeeld aan een gezegde van je oma, dat je in bepaalde situaties nog steeds te binnen schiet, of word je bewust van alle reclameslogans die een grote invloed hebben op de vraag hoe wij tegen het leven aankijken.” In de dienst is gelegenheid om deze wijsheden en oneliners met elkaar te delen, daarnaast wordt er gebeden om Gods wijsheid en is er veel samenzang.

In deze dienst werkt een groot aantal zangers en musici uit wijkgemeente De Bron samen met lectoren, organist en technici van de Lichtkring. Dat alleen al maakt het tot een bijzondere bijeenkomst, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Hier wordt u vast wijzer van!

Locatie:  de Lichtkring, Amerikalaan 91

Aanvang:  18.30 uur

Na afloop wordt koffie en thee geschonken.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17