Filmfestival tijdens TISGROEN

Uitgaan en je nog beter voelen omdat je bijdraagt aan een betere wereld. Steden die meer energie opwekken dan zij verbruiken. Je kan het zien op 11.11.11 in het eerste groene filmfestival van Alphen.

Het filmfestival is één van de activiteiten die op het programma staat van het TIS GROEN Festival in Alphen aan den Rijn. Het festival dat georganiseerd wordt op de landelijke dag van de duurzaamheid omvat tal van gratis workshops en activiteiten voor en door Alphenaren. De organisatie bestaat uit organisaties en bedrijven, die willen laten zien dat duurzaam nodig is, maar ook heel leuk kan zijn.

Het TIS GROEN Filmfestival vindt plaats van 16.00 tot 23.00 uur in de oude STA-ART in de Julianastraat naast de Adventsker. Toegang is vrij. Geniet van leuke en inspirerende groene films, zuivere koffie en drankjes en laat je uitdagen door No Impact Week. De filmzaal is in lijn van het thema in vintagestijl ingericht.

Programma

– Doorlopende korte films (16.00 – 19.00)

– Hoofdfilm I: Pay it forward (19.30)

– Hoofdfilm II: No impact man (21.45 Engels gesproken)

– Tentoonstellingen: “No impact week” en “Verdachte Kruiden? Oordeel zelf!”

Ook op andere locaties zijn veel gratis activiteiten met o.m. workshops, koken, het maken van een kunstwerk en veel gezelligheid. Voor informatie zie www.tisgroen.nu

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17