Verdachten van winkeldiefstal aangehouden

De politie heeft woensdagmiddag, 2 november, twee mannen van 21 en 32 jaar uit Zenica (Bosnië-Herzegovina) aangehouden op verdenking van diefstal met een geprepareerde tas.
Een beveiligingsbeambte betrapte de mannen in een warenhuis in de Aarhof en hield de mannen in de gaten. Hij seinde een collega in en is de mannen gevolgd. De twee verdachten stapten in een auto met een Duits kenteken en reden weg in de richting van de Thorbeckestraat.
De politie werd gebeld, waarna er meerdere agenten werden ingezet. De auto werd staande gehouden op de Oranje Nassausingel. De mannen werden aangehouden en de goederen, tientallen portemonnees, USB Sticks, elektrische tandenborstels en twee kinderjassen, zijn in beslaggenomen. De goederen zijn afkomstig uit het warenhuis en een drogist.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00